Home

Smještaj u Motelu KOLO

Motel KOLO bih preporučio svakom gostu koji posjeti ovu regiju. Nakon našeg vjenčanja, moja žena i ja došli smo na bračno putovanje u Bosnu i Hercegovinu. Posjeta Motelu KOLO bila je kao ostvarenje jednog sna.

Peter Daniel – Slovenija
  • Smještaj
  • Smještaj
  • Smještaj
  • Smještaj

Udoban motel koji zrači gostoprimstvom i prijatnom atmosferom, smješten na pogodnoj lokaciji nedaleko od centra grada. Motel je prikladan za smještaj poslovnih ljudi, prolaznih gostiju i turista u proputovanju kroz grad Mostar i njegova turistički privlačna okolna mjesta.

Posjedujemo moderni bazen na otvorenom uz rijeku Bunu i sopstveni parking prostor, lociran na platou ispred motela, koji je pod stalnim nadzorom. Ljubazno osoblje na raspolaganju vam je 24 sata dnevno kako bi Vas boravak bio što udobniji i ostao Vam u nezaboravnom sjećanju. Motel raspolaže sa 9 soba i 9 apartmana od kojih je svaki klimatiziran, posjeduje kupaonicu, besplatan pristup internetu, TV/SAT...

Gastro ponuda

Restoran i njegove vrtne restauracije uz rijeku Bunu u sklopu motela su mjesta na kojima možete doručkovati, večerati, uživati u laganoj muzici i dobrom vinu, te sklapati nova prijateljstva.